قالب سازی بطری پلاستیکی پت
در صورتی که تمایل دارید آشنایی کلی با نحوه قالب سازی بطری پت از مراحل ساخت این بطری ها داشته باشید می توانید این مقاله را که به طور مختصر و مفید مراحل کار را شرح داده ایم مطالعه نمایید.
جهت دریافت قیمت فروش عمده انواع بطری پلاستیکی پت و سایر محصولات از جمله ظروف پت، جار پت، پریفرم، انواع درب بطری، محصولات پلی اتیلن و غیره با خادم پلاست در تماس باشید.
آنچه در ادامه می خوانید
مفهوم قالب سازی بطری پلاستیکی
قالب سازی به فرایندی گفته می شود که طی آن فرد تولید کننده می تواند از طریق مواد اولیه و دستگاه های گوناگون پلاستیک و متریال مایع را به شکل بطری در بیاورد. برای اینکه بتوانید به پلاستیک های ذوب شده شکل بدهید باید از قالب های مخصوص استفاده کنید. قالب سازی نیز دارای تکنیک های مختلفی بوده که شما می توانید با توجه به بودجه و طرح خود از یکی از آنها استفاده کنید.
در فرآیند قالب سازی از طریق قالب ها و چارچوب های محکم به پلاستیکی که در مرحله ذوب شدن قرار دارد شکل می دهند و در آخر بطری شکل نهایی خود را خواهد گرفت. پلیمر یا پلاستیک ذوب شده را درون قالب های تو خالی قرار می دهند و در نهایت پلاستیک همانند قالب شکل میگیرد. این فرایند با خنک کردن پلاستیک از طریق آب سرد صورت می گیرد.
مراحل قالب سازی
1- طراحی قالب
در فرایند قالب سازی بطری پت تنها قسمتی که از اهمیت شایانی برخوردار است طراحی قالب است. شما در مرحله طراحی قالب می توانید استحکام و همینطور ظاهر بطری خود را تعیین نمایید. در واقع کیفیت کار تولید شما به طراحی قالب شما بستگی خواهد داشت. برای اینکه به قالب دلخواه خود برسید باید در ابتدا به ایده های خلاقانه و متفاوت خود اهمیت دهید. می توانید ایده های خود را بر روی کاغذ پیاده سازی کنید و در آخر بهترین آن را برگزینید.
در ادامه فرآیند قالب سازی بطری پلاستیکی پت باید ایده خود را در نرم افزار به صورت سه بعدی پیاده سازی کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله بطری پت PET از تولید تا بازیابی را مطالعه بفرمایید.
2- ساخت یک نمونه از قالب طراحی شده
س از تایید طرح می توانید یک نمونه پلاستیکی تولید کنید. با تولید پیش نمونه می توانید به ایرادات خود پی ببرید. در آخر پس از یافتن طرح مورد نظر می توانید قالب خود را بسازید.
3- قالب سازی نمونه طراحی شده
توجه داشته باشید که قالب سازی با روش های مختلفی انجام می شود که هر کدام از این روش ها دارای مزایای خاص خود هستند و برای خود شرایط منحصر به فردی دارند.
برای قالب سازی بطری پت از ۴ روش استفاده می کنند. این چهار روش نیز در صنایع مختلف از جمله روش های محبوب و موثر محسوب می شود.
قالب سازی به روش متراکم سازی
دستگاه هایی که در این فرایند استفاده می شود ماشین شکل گیری فشاری نامیده می شود.در روش متراکم سازی متریال خام را در قالب های داغ قرار می دهند و متریال نیز متراکم می شود و به شکل بطری مورد نظر در می آید. سپس پلاستیک را خنک می کنند تا قبل از اینکه از قالب جدا شود شکل نهایی خود را حفظ کند.
معمولا تولید کنندگان هنگامی که می خواهند تعداد زیادی محصول تولید کنند از این روش استفاده می کنند. چرا که هزینه قالب سازی با این روش بسیار ناچیز است.
قالب سازی به روش رانشی
روزن ران دستگاهی است که در این روش از قالب سازی مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش نیز تولیدکنندگان پلاستیک ذوب شده را درون سوراخی که از قبل به آن شکل داده اند با فشار می ریزند و مواد را وارد قالب می کنند. به ظرف سوراخ داری که متریال را درون آن قرار می دهند قالب یا حدیده گفته می شود. برای اینکه بتوانید بطری پلاستیکی را قالب سازی کنید توجه داشته باشید که قالب شما باید مانند یک بطری باشد. این فرایند دقیقا مانند زمانی است که شما در هنگام پختن شیرینی خمیر را در قالب های مخصوص شیرینی پزی قرار می دهید.
این روش هزینه زیادی ندارد و برای تولید به زمان زیادی نیاز نخواهد داشت. چرا که تجهیزات مورد نیاز برای این روش بسیار ساده است. از معایب این روش می توان به محدود بودن شکل و ضخامت بطری ها اشاره نمود.
قالب سازی به روش تزریقی
در روش تزریقی شما متریال را باید به صورت مستقیم به قالب مورد نظرتان تزریق کنید. توجه داشته باشید که تزریق با فشار زیادی انجام می شود و فرایند تزریق تا مرحله ای ادامه دارد که قالب پر شود.در این روش انعطاف پذیری زیادی وجود دارد و تولید کنندگان می توانند با در نظر گرفتن نیاز خود طرح مورد نظر و دلخواه خود را به تولید برسانند.
این روش از هزینه قالب سازی بالایی برخوردار بوده و به نسبت روش گرانی محسوب می شود. دستگاه ریخته گری نیز در این روش مورد استفاده قرار می گیرد.
قالب سازی به روش دورانی
در این روش رزین یا مایع مورد نظر در درون قالب ریخته می شود. پس از ریختن متریال قالب مورد نظر با سرعت بالایی می چرخد. با چرخش مایع به صورت مساوی در تمام قسمت های قالب پخش می شود و یک قطعه تو خالی نیز به وجود می آید. ضخامت تمام قسمت ها در این روش برابر بوده و بعد از خشک شدن قالب می توانید محصول را از قالب جدا کنید.
از نظر متریال اولیه این روش از قالب سازی بسیار به صرفه بوده و با محیط زیست نیز سازگار است.
4- مرحله برشکاری و پس کاری
بعد از خارج شدن بطری پت از قالب، عملیات برش و پسکاری بر روی آن انجام میشود. این شامل برش کردن قسمتهای اضافی و اعمال تغییرات نهایی بر روی بطری است.
5- مرحله نهایی و کنترل کیفیت
در انتهای مراحل تولید، بطریهای پت کنترل کیفیت میشوند تا از مطابقت با استانداردها و نیازهای مشتریان اطمینان حاصل شود.
قالب پت باید به نحوی باشد که محصول نهایی، دارای نواقص زیر نباشد:
- موج دار شدن یا نازک بودن بیش از حد جداره
- مشکل در بسته نشدن درب بطری
- لق زدن محصول روی یک سطح صاف
- آسیب دیدگی محصول زمان خارج شدن از قالب
پیشنهاد ما مطالعه مقاله آشنایی با انواع مواد در تولید جار و بطری پلاستیکی
قیمت قالب بطری پت
قیمت قالب بطری پت به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از این عوامل عبارتند از:
- اندازه و ظرفیت بطری: بطریهای بزرگتر و با ظرفیت بیشتر ممکن است قیمت قالب بطری پت بیشتری داشته باشند.
- پیچیدگی طراحی: هرچه طراحی بطری پت پیچیده تر باشد ، قیمت قالب بطری پت ممکن است بیشتر باشد و یا برعکس.
- کیفیت قالب: قالبهای با کیفیت بالاتر ممکن است قیمت بیشتری داشته باشند.
- تعداد قالبها: اگر شما قصد سفارش تعداد بیشتری قالب بطری پت دارید، ممکن است تخفیفی در قیمت دریافت کنید.
- تکنولوژی تولید: استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته در تولید قالب بطری پت ممکن است قیمت را افزایش دهد.
- تامین کننده: برخی تامین کنندگان ممکن است قیمتهای رقابتیتری داشته باشند.
برای اطلاعات بیشتر برای تولید و فروش بطری پلاستیکی در تهران و شهریار با همکاران ما داخل مجموعه خادم پلاست تماس بگیرید.
تعداد دیدگاه ها برای این مطلب: 0 دیدگاه